Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση του Δικτύου Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη», με αφορμή τα εγκαίνια του «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» (Τρίπολη, 04.11.2021)

4 Νοεμβρίου, 2021 @ 6:00 μμ

Με αφορμή τα εγκαίνια του «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος»,αύριο, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00, θα διεξαχθεί εκδήλωση του Δικτύου Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη» με τίτλο «Η καρδιά της Ευρώπης χτυπά στην Πελοπόννησο».

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, εντάσσεται στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης και αποσκοπεί στην ενημέρωση και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη σχετική πανευρωπαϊκή διαβούλευση.

Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΚΕΔΕ, θα συμμετάσχουν  ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, ο κ. Κώστας Τσουτσοπλίδης, Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, ο κ. Γιώργος Κρεμλής, Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η κα. Βίκυ Ιγγλέζου, Επικεφαλής του «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση εδώ και εδώ

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Νοεμβρίου, 2021
Ώρα:
6:00 μμ

Χώρος Διεξαγωγής

Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης
Ελλάδα

Διοργανωτές

Υπουργείο Εξωτερικών
ΚΕΔΕ
Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου